forsränningen

Nu så sitter jag och är på språng in till stan för att gå på marknad, kolla på forsränningen och massa annat kul! Valborg i Uppsala är något man måste uppleva.


Nån bild jag hitta från förra året

Beslutsångest

Vet inte vilken tröka jag ska köpa, så tänkte fråga vad ni tycker. Skriv en kommentar med vilket numer på tröjan som ni tycker jag ska köpa! :)



___________________________________________________


Ombyggnad pågår

Håller på och piffar upp bloggen lite som ni ser, om något ser konstigt ut just då när ni är inne och kollar så är det för att jag håller på och grejar och mojsar med koder och skit. Snart är bloggen klar så den blir som vanligt, ( fast lite snyggare då ;))




EPA

Har vart och kollat på en epa, är helt kär i den. Ska försöka fixa så jag får hem den snart, för vill väldigt gärna ha den.
Det är lite som behövs fixas. Motorn ska bytas, stolar ska sättas dit. Inredningen måste fixas och sen små putsa utanpå bara. Sen är det bara tuta å köra!



sååbra!

Tobo glasblåseri

Var nyss och kollade lite på toboglasblåseri, helt fantastiska grejer måste jag säga, fick blandannat ett halsband av snälla mormor som är super duper fint, tycker om det jätte mycket! Bild finns på halsbandet längre ner















Deras roliga katt-lucka med kläder, väska, trädgårdsredskap och en uppstoppad mus, var lite roligt tyckte jag :P



Halsbandet jag fick av mormor :)

Veckans låt

Lägger ut veckans låt bara för att den här låten är den bäste ever!!


Hej hopp!

Nu börjar lovet gå mot sitt slut, och det känns väll mindre bra. Men det har vart skönt att fått vart hemma å vilat upp sig lite. Och på lördag så ska jag köra moppe i lantstrafik med pappsen eftersom att han är en sån där handlerare. Då får man köra med nya moppe hjälmen då som är suuuuper snygg! lägger upp en bild på den sen. Och idag kommer mormor och hennes sambo på middag, ska bli mumsigt, men det jag ser fram emot är efterätten, som vanligt:P hihi. Tjaoo!!



Fastnade med tummen

Fastnade med tummen i bildörren idag på körskolan, den ser helt miffad ut haha. Vad skulle jag på bilen å göra när det var moppe jag skulle köra? ;P
Har gått på moppe kurs nu måndag, tisdag, onsdag. Ska ut å köra på lantsväg, sen i trafiken. Kul kul!
Var iväg och köpte en super snygg hjälm oxå idag! :)


Nattbandy

I fredags så var det nattbandy då, åkte hem kvart i 2 på natten. Och förutom att det var nattbandy så var det min sista dag i örbyshus skola. Efter lovet så börjar jag i Eriksberg! Det kommer bli kul.


Sitter just nu på nattbandyn i Örbyhus:) det suger rent utsagt! Fast har ju roliga jessica, anna och sofia här!:)

I would't wanna have it any other way

Jag vet det är konstigt, att man kan tycka om en person så himla mycket som man inte ens träffat. Och jag håller med. Och jag förstår folk. Fär ungefär några månader sen så var jag helt emot killar, jag tyckte bara dom var skitstövlar. Jag pratade inte ens med dom på msn, facebook mm. Och mitt liv kretsade runt allt annat an killar. Jag tyckte långdistans förhållanden var töntiga, och att man inte kunde tycka om personen så himla mycket som man sa att man gjorde eftersom att man inte träffats. Jag tyckte inte om meningen ¨älskar dig¨, för folk säger det hejvilt till varandra utan att dom vet vad det betyder. Men flera saker har jag förstått. Kärlek handlar inte om att vara vid varandras sida var eviga dag, det handlar om att vara där när man behövs. Och om man nu träffats på internet och börjar prata med varandra, så lär man juh känna personligheten mycket bättre.  Så tycker jag iallafall. precis som ¨Non vestimentum virum ornat, sed vir vestimentum¨ = på latin. På svenska betyder det "Dräkten pryder inte mannen, utan mannen dräkten¨
Nu förstår jag precis vad ett långdistans förhållande innebär, jag vet vad orden älskar dig betyder och använder dom rätt!
Sen min älskling har pratat med mig har jag blivit lyckligare. Jag sköter skolan bättre. Och jag har kunnat göra saker som jag aldrig trott jag kunnat göra.
känslorna till min älskling är helt obeskrivliga, och jag står för min sak, jag skiter fullständigt i vad folk säger eller snackar bakom ryggen på mig. Det bevisar bara vilka man ska skita i.
Jag vet prescis vad jag vill, och jag vet precis hur jag vill ha det, och jag kommer att kämpa för vardera sak! jag skiter fullständigt i hur jag gör det. But I would't wanna have it any other way. Att han bor långt borta, betyder inte att vi inte kommer träffas. Och att han bor långt borta, betyder inte att vi inte kan älska varandra!
________________________________________________________________
_____________________________________________
______________________________________
__________________________
_________________
_____________
_____
_
.

SÅ JÄVLA BAJS TRÖTT!!

Är så himla trött på allt hundbajs man ser överallt, seriöst var tvungen att ta några kort. Om jag skulle ta kort på varenda bajshög som jag såg så skulle jag få femhundraelvamiljoner kort på min mobil! Och det är så äckligt, och det är ännu äckligare att trampa i det vilket jag inte har gjort ännu, men slår vad om att jag kommer göra det en vacker dag, hehe :P
Om bara alla hundägare kan plocka upp efter sig! Om man inte orkar ta sitt ansvar så varför skaffa hund överhuvud taget??
Lägger upp några kort på bajshögar som jag stött på idag














En bajshög som Niclas i min klass råkade trampa i xD men han vet inte om det
hihihi



Kommuncuppen, Örbyhusskola

Idag så var det kommuncupp för killarna i våran skola, vi vann med 5-1 tror jag det var :P våran skola äger juh så hååårt!!
här kommer det några bilder från matchen :)














Corre, Jag, Jennifer

bara 11 dagar kvar...

nu är det bara 11 dagar kvar tills älskling kommer hit och hälsar på! Kommer bli grymt kul! :) Längtar jätte mycket <3










Morgonpigg

God morgon allesammans!
Vaknade precis av att jag grät i sömnen, drömde om något kärlekspar och att den ena av dom dog. Inte kul alltså...
Har inte sovit så bra heller, har blivit spamad med SMS, och mitt i natten ville älskling att jag skulle ringa, och så klart så gjorde jag det. Men jag la på efter 3 meningar eftersom att: för det första var dom 3 meningarna inget vidare, för det andra: Jag hörde knappt vad han sa, och för det 3e: så ville jag bara kasta mobilen i golvet och somna om.
Men efter dom FINA 3 meningarna så kunde jag inte somna om, så låg vaken halva natten!!!
TREVLIGT TREVLIGT!

__________________________________________________________________-

Gitarren


Sitter å leker lite med min Cataluña :) Grumt kul!













RSS 2.0