vill bara gömma mig...

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer,
Längtar efter något som kan rädda mig


Myspys med Kalle efter skolan

Kom precis hem från skolan. Satte mig direkt vid buren och lekte lite med Harry och Kalle. Sen gjorde jag ren buren och nu ska ja städa. Senare ikväll ska jag ut och springa med Jessica och plugga lite på ty-läxan, och sen ska jag sakna älsklingen ännu mer än vad ja redan gör! Saknaden är något helt enromt! Skolan är väll som vanligt och just idag så är jag på extra bra humör, vet inte varför, men så är det bara! :)
Och har en känsla av att jag måste gör om min design till bloggen. Så får väll göra det någon gång i veckan. Den ska bli mer vit och lättläst. Vi får väll se hur det går :P

GODIS!

Idag när jag kom hem så hade jag ett paket i brevlådan. Det var skit stort och as tungt!
Och när jag öppnade det så trillade det ut godis. Det bara fortsatte att rasa ut. Och först tänkte jag: Men vad fan? Vart kommer det här ifrån?
Sen kom jag på att jag vart med i en tävlig. Och tydligen så vann jag :P Så har massa godis hemma nu som jag tänker ta med mig till skolan och dela med mig av till klassen eftersom jag själv inte är så förtjust i godis. *

Inte aktiv

Kommer nog inte vara så aktiv på den här bloggen. All tid går åt min andra blogg som handlar om mina råttor. Checka in den istället.
http://amandasrattor.blogg.se/?tmp=22182012

Skolan

Idag var första dagen i skolan efter lovet då. Faktiskt så var det rätt kul. Vi gjorde inte så mkt, vi pratade, satt vid datorn, fikade och gick tipsprommenad. Tror att min grupp vann på tipsprommenaden. Det var en sån här tipsprommenad då man skulle gissa i förväg på vilket lag som skulle vinna. Och sen efterråt så fick lagen göra dom olika grejerna, och jag var med i den grenen då två stycken skulle smälla en ballong med kroppen. Lisa och jag försökte spränga den med magen, men det gick inte så bra. Så då försökte vi med ryggen, men det gick inte heller så bra. Vi förlora på den grenen. Men det har vart kul idag iallafall. Och just nu så står jag hemma framför spegeln och dansar. Övar på några hopp och övar på att ha raka armar. Det går super bra!



just listen!....

Lunch med mamma

Var i stan idag och hämtade lite grejer på Eriksbergsskolan och så lunchade jag med mamma. vi käkade på Panini och beställde varsin bakad potatis. SKIT GOTT! Det ser inte så gott ut på bilden eftersom att jag ätit klart och geggat färdigt. Glömde ju ta kort innan jag började äta. Men det var super gott!



Platta nektariner

Igår så åkte jag till mormor efter en helt underbar helg med Jonatan. Mormor och jag åkte och handlade lite till mina små söta råttor som jag ska hämta någon gång nästa vecka. Vi kom hem med en hel del frukt och bland dom några platta nektariner, tyckte det var lite coolt. Jag vet inte om det syns på bilden, men dom är platta. Gott var det iaf.

väntan!

Är hemma och väntar och väntar och väntar på att jag ska åka in till stan och hämta sötnosen, är helt hyper! Springer runt runt här hemma! Typ är helt mongo! Så bjuder på en mongo bild ;) TIDEN GÅR SÅ SEGT



Grönalund

Lägger ut ett litet sent inlägg ifrån när jag var på grönalund med Markus, Jonte, Jenny och Jessica.
Jag kan säga att dagen slutade med att jag somnade mot jontes axel för att jag var så trött. Hade inte sovit något dagen innan eftersom att jag hade sällskap i sängen och det var så jävla varmt! Men har aldrig haft så kul i hela mitt liv, så det var det värt!
Markus och Jonte gick och dansade inne i skrattkammaren, såg så sjukt roligt ut i speglarna. Bjuder på en bild på Jonte :P




När vi gick i spökhuset så sket alla på sig, jag lovar. Och mitt i allt så skulle Jonte knyta skosnöret, Jag menar vem stannar mitt i ett spökhus och knyter skorna? :o Jenny, jag och jessica sprang i förväg för att vi blev så rädda. Och bakom Jonte när han sitter där på marken och knyter sina skosnören som kommer det en jävla zombiebrud och skrämmer dom. Fy fan vad kul!

Precis städat

Sitter vid datorn och gör en ny spellista på spotify, har lessnat på min gamla.
Så ni kan ju dela med er av era listor, skicka eran länk i en kommentar!!

Precis städat rummet och dammsugit eftersom att det var någon som sandat ner min matta, hmmm, undrar vem det kan va? ;o
Och i morgon så kommer sötnosen hit, är jätte glad!

Veckans låt

Nyvaken

Vaknade precis efter att ha tagit igen all sömn som jag missade när Jonte och Markus var hos mig. Dom 2 senaste dagarna hra vart dom bästa i hela mitt liv!
bjuder på en nyvakenbild :P

Amandas kladdkaka

Har gjort en kladdkaka idag efter mitt egna recept. Blev super gott! Den är lagom kladdig och smakar verkligen kladdkaka!

Här är receptet:
2 ägg
2 dl socker
6 msk kakao
100 g smält smör
1 dl mjölk
1 tesked salt
5 msk mjöl
( man kan även riva mörkchoklad och ha i )

Smält smöret i en kastrull, sen vispar socker och ägg pösigt.
Så tar du bort kastrullen från plattan när smöret smält, och häller det pösiga smöret och sockret i den.
Och sen häller du i resten av ingredienserna. (Man kan även blanda i en plastbunke men då blir det så mkt disk, och det går aldeles utmärkt att blanda i kastrullen).

Häll det i en form och grädda i mitten av ugnen i 175 grader i cirka 15 min.
KLART!
RSS 2.0