Le även fast det är tungt!

Bloggen är knasig

Min blogg har börjat knasa sig en hel endel. Vet inte vad det beror på, men det ska lösas inom kort.

Dagens snygging ( snyggingar )

Basket fyrishov


 

Fyrishov basket

Sitter just nu på tåget påväg in till stan efter några missförstånd med tågtider och så.. Men det här ska bli kul :) kommer biiiilder sen

Dagens snygging

Ja ni vet ju proceduren med dagens snygging. Idag blev det denna

Bilden säger allt

Affisch ovanför sängen

Runk-objekt ovanför sängen. Me like!

Knas

Dagens snygging

Tänker börja med dagens snygging genom Facebook varje dag. Jag kommer ange hur många som ska gilla och den som gillar på det numret jag angett blir dagens snygging. Idag blev det denna:

Lokaltrafik...

Sitter i skolan just nu efter ett litet äventyr. Bussen var inställd, och som vanligt så får man ingen information om det. Hatar Ul!! Dom ska fan inte få fortsätta köra om dom inte kan sköta sitt jobb! Åh! Men som tur var så fick Jessicas mamma skjutsa oss till tåget. Så vi kom till skolan iaf,

Skolstart

Imorgon börjar skolan då. Inget jag ser fram emot men... Man måste ju gå i skolan. Som tur är  har jag bara ett halvår kvar. Bara att bita ihop och lida igenom den hemska skiten. Gå aldrig i Örbyhus, världens sämsta skola. Lärarna suger! FY FAN!

Vill ha hund!

Dom senaste dagarna har jag blivit helt hund-tokig! Vill så gärna ha en hund! Har suttit på nätet och kollat hur man sköter en hund och kan allt om rasen ¨Tollare¨ . Visst är den bara ur gullig? VILL HA EN SÅN!


Till salu

Säljer ett par vita Cheap monday byxor för 150 kr (billigare vid snabb affär). Har aldrig använt dom. Knapp jylf, klar i färgen, aldrig tvättade, prislapp saknas, as coola mönster på knapparna. Storlek 27/32. Hör av er

Kärlek

Morgondagen

Kastade precis ut älsklingen eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och han hatar att vakna tidigt, så då är det bäst att han får gå hem och sova i sin egen säng, så får han vakna precis när han vill i morgon bitti. Ska upp till Tobo och sälja lotter i folketshus på julgransplundring tillsammans med Jessica. Sen blir det till att åka in till stan och träna cheerdance vid 4, kommer bli en rätt så fullspeckad dag.


Älskar dig

Vad vore jag utan dina andetag?...


är det meningen att man ska ha kul?


Gävle

Sitter just nu och väntar på att resten av familjen ska bli klar så vi kan åka till Gävle. Vi ska åka och hälsa på en kompis till mamma som jag känt enda sen jag var liten. Sen tror jag att jag åker till pojken min ikväll, drömde mardröm inatt om honom och det har börjat blivit läskigt att sova ensam...


Nytvättade bebisar

cambilder

Lägger upp lite mer mongobilder,

flashback (tävling)

Får flaschaback från sommaren när jag sitter och tittar på gamla bilder. Saknar ni också sommaren? Ni kan väll skriva i en kommentar här nedan om ditt bästa sommarminne, så utser jag en vinnare inom en vecka och reklamerar dig på min blogg. Kan nog dyka upp ett annat litet pris också ;)


Tråkigt en onsdag

När man har tråkigt en onsdag vet ni vad man gör då? Då tar man mobbade ego pics inne på sitt rum, här ser ni resultat:

Äppelpaj, mums

Mamma gjorde en äppelpaj till efterrätt som var skit god! Det var nån mix med äpplen och apelsinmarmelad och havredeg, skit gott var det. Åt nästan upp allt på tallriken, mådde så illa av vaniljgrädden så orkade inte allt.

Ny dator, GILLAS!

Fick en ny dator i julklapp, och helt ärligt så vet jag inte vad jag ska göra vid datorn. Är inte van med att sitta såhär mycket vid datorn. Vilket betyder att nu lägger jag väligt mycket tid på bloggen. Ändrar design stup i kvarten och lägger in helt meningsläsa inlägg. Haha. Men nu blir bloggen mer aktiv. Nu ska jag gå och fika, det blir äppelpaj med vanlijgrädde. MUMS! 



RSS 2.0